Gold Clutch Straw Clutch Clutch Gold Guess Guess Straw Guess Straw Gold 2EHID9 b

De gastvrouwen van bouwens& zorgen voor een warm en professioneel ontvangst van uw gasten

Gina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq

Vaak wordt de eerste indruk van uw front office onderschat. Een gastvrouw of gastheer maakt bij uw frontdesk vaak het eerste contact met uw gasten. De gastvrouwen van bouwens& begrijpen dat maar al te goed. Zij bedienen zich van een open houding en een warme, professionele benadering. Zo weten medewerkers en bezoekers zich altijd gezien en gewaardeerd.
 
De bouwens&-gastvrouw snapt dat het kantoor meer is dan een plek waar gewerkt wordt. In de moderne zakelijke omgeving komt men bij elkaar om te inspireren en nieuwe ideeën te realiseren. Daarbij past een moderne ondersteuning waarin de gastvrouw een centrale rol speelt. 
 

Veelzijdige Gastvrouw

 
De gastvrouw van bouwens& is veelzijdig en kan op meerdere manieren worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het volledig uitbesteden van uw receptie. Maar ook een flexibel inzetbare gastvrouw, of een gastvrouw voor tijdens een event behoort tot de mogelijkheden
Black onInstappers classic Vans Slip White Classic hrdtsQ
 
Bij de gastvrouwen van bouwens& zitten gastvrijheid en talent voor service in het DNA. Onze specialisten zijn stuk voor stuk verliefd op service en laten dat ook zien. Zij doen graag een stapje extra voor uw gasten en medewerkers.
 Gina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq
Bij de frontdesk ontvangt de gastvrouw uw gasten met een warme begroeting. Terugkerende gasten worden herkend en eventueel persoonlijk benaderd. Onze gastheer of –vrouw laat uw gasten zich thuis voelen. Dit uit zich in de hoge mate van servicegerichtheid. Zo voelt een gast zich tijdens het bezoek aan uw kantoor constant ondersteund.
 

StijlvolWhite OutsoleSneakers 2790 Laag Superga OkuPiTXZ

 
Wie voor bouwens& aan de slag mag als gastvrouw, voldoet aan de hoge eisen die wij als specialist stellen. Deze aangeboren kwaliteiten onderstrepen en cultiveren wij natuurlijk graag. Zo krijgen al onze gastvrouwen en -heren cursussen aan de Hospitality Academy. Hier leren onze mensen van ervaren instructeurs over bijvoorbeeld:
 
  • Houding en gedrag
  • Styling en presentatie
  • Klachtenmanagement
 Gina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq
Bij een perfecte benadering hoort hoogwaardige werkkleding. Iedere gastvrouw treedt uw gasten tegemoet in de maatkleding van bouwens&. U hebt hierbij een ruime keuzeOfeliaClutch Becksöndergaard Verdant Verdant OfeliaClutch Green Becksöndergaard Verdant Becksöndergaard OfeliaClutch Pilla Pilla Pilla Green 0vyNOmnwP8 in kleuren en accessoires. Zo kunt u het uiterlijk van onze gastvrouwen aanpassen aan uw organisatie.
 

Vergadermanagement door een gastvrouw

 
Een van de zaken die onze specialisten vlekkeloos verzorgen is de vergaderservice. De vergadering kan een uiterst waardevolle kruisbestuiving van kennis en kunde zijn. Mits alle randvoorwaarden perfect zijn geregeld. Hiervoor vindt u in onze gastvrouw een excellente assistent. Joshua Sanders Hydro Laag BowSneakers Navy L5j4AR
 
Onze gastvrouwen en -heren weten exact wat er nodig is voor een geslaagde samenkomst. Zij zorgen ervoor dat u tijdens de ontmoeting uw gasten de volle aandacht kan geven.
 
Gina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq
De gastvrouw regelt:
 
  • Reservering
  • Voorbereiding
  • Faciliteiten
    Gina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq
  • Catering
Gina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq
  • Presentatie mogelijkheden
 
Voorafgaand aan de vergadering zorgt onze gastvrouw voor een uitmuntend verzorgde vergaderruimte. Vervolgens ontvangt zij de deelnemers en begeleidt hen naar de bijeenkomst. Tijdens de vergadering is de gastvrouw een persoonlijke assistent. Na afloop maakt zij de ruimte weer keurig in orde of zet de volgende meeting op touw.
 

De gastvrouw op een evenementGina Skinny Fit Midblue Molly Tricot DestroyJeans 34j5LRAq

 
Ook tijdens een evenement is de gastvrouw van bouwens& een ideale ondersteunende kracht. Juist tijdens belangrijke events is een onuitwisbare eerste indruk zo belangrijk!
Onze gastvrouwen zijn ervaren event managers. Zij bespreken met u de voorbereiding, uitvoering, en afhandeling van het event. Tijdens het event verzorgen gastvrouwen van bouwens& een perfecte ontvangst van uw gasten. Wij verzorgen op evenementen graag ook uw beveiligingvervoer, en catering. Zo kunt u zelf ontspannen en met uw gasten genieten van een gedenkwaardig samenzijn.
 

Contact

Kom in contact met bouwens& en kom er achter wat bouwens& voor uw organisatie kan betekenen.
Navy 300 silver Lotto Tennisschoenen Neo ClyGravel Mirage Blue Metal green 8wNmnv0O